Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megjelent a májusi PC Guru!

Mától kapható az újságosoknál és a hipermarketekben a 2016/05-ös PC Guru, 2 db steames teljes játékkal, ESET kóddal, sok-sok cikkel, teszttel, előzetessel, érdekességgel. KATTINTS IDE A RÉSZLETEKÉRT!

PC Guru magazin megjelenés teljes játék ESET

Tovább

Megjelent a márciusi PC Guru

Már kapható az újságosoknál a PC Guru magazin márciusi száma. A magazinhoz steames teljes játékot csomagoltunk.

A Deadfall Adventures egy kaland-FPS: hősünk egy bizonyos James Lee Quatermain, a legendás Allan Quatermain dédunokája, aki ezúttal a nácik és a szovjetek marka elől próbál elhappolni egy, az egész emberiség sorsát befolyásolni képes erekjét...

RÉSZLETEK A TELJES JÁTÉKRÓL ITT!

És ez persze nem minden: az újságban 9 előzetes, több mint 20 játékteszt, hardverrovat, MOBA-rovat, indie-összeállítás, exkluzív bemutató, interjú és sok egyéb érdekesség várja az olvasókat.

TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT KATT IDE!

PC Guru magazin megjelenés Steam teljes játék

Tovább

PC Guru

blogavatar

A PC Guru Magyarország legolvasottabb videojátékos magazinja, immár 23 éve. Havonta jelenik meg, benne előzetesek, tesztek, interjúk, érdekességek olvashatók, és a játékokon túl számítógépes alkatrészekkel, mobilkészülékekkel, új technológiákkal és sok egyébbel foglalkozik. Ez a blog a magazin és a hozzá társuló weboldal kiterjesztése, az érdeklődők a http://pcguru.hu címen találnak további információkat. A Guru legyen veletek!

Lájkolj minket!

Kedvencek

PC Guru PC Guru

A PC Guru Magyarország legolvasottabb videojátékos magazinja, immár 23 éve....