Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ezzel játszunk: Dead or Alive Xtreme 3

A PC Guru csapata alámerült a japán játékvilág legmélyebb bugyraiba, hogy kipróbálják azt a programot, amit egész Európából kitiltottak a szexizmusa miatt - oké, innen szép nyerni. Egy biztos: a Dead or Alivre Xtreme 3 nem mindennapi alkotás, amelynek részletes tesztjét a májusi PC Guruban olvashatjátok el.

Látogassatok el a weboldalunkra, ahol további videók és hírek találhatók a játékok világából!

Tovább

Ezzel játszunk: Dark Souls III

Hosszabb szünet után tér vissza a PC Guru Ezzel játszunk-sorozata - legújabb videónkban a Dark Souls III-mal bénázunk egy sort, de persze nem szabad bennünket teljesen komolyan venni. Aki szakszerű tesztre vágyik, az a PC Guru áprilisi számában olvashatja el 4 oldalas anyagunkat, illetve 2 oldalas tippek-trükkök összállításunkat, ami kifejezetten újoncoknak való.

A VIDEÓ FOLYTATÁSÁÉRT KATTINTS IDE!

Tovább

Ezzel játszunk: Screencheat

Ugye milyen idegesítő, amikor egy lövöldözős játékban csal az ellenfelünk? Nos, pontosan ebből indultak ki a Screencheat fejlesztői. Ez egy, a konvencióktól teljesen eltérő shooter, amiben a cél pont a másik megszívatása. Mi is tettünk vele egy próbát, és nem bántuk meg.

NÉZD MEG A VIDEÓ FOLYTATÁSÁT!

PC GURU A YOUTUBE-ON

Tovább

Ezzel játszunk: Chasing Dead

Chris és Chocho az új Chasing Dead című horror-FPS próbálták ki, de bár ne tették volna...

NÉZD MEG A VIDEÓ FOLYTATÁSÁT!

PC GURU A YOUTUBE-ON!

Tovább

Az ősember géppisztoly nélkül is megvédte magát

A Far Cry-sorozat legfrissebb részében az ősemberek világába látogatunk el. A Primal érdekes játék lett, ami persze nem jelenti azt, hogy egy picit is komolyan kell venni...

NÉZD MEG A VIDEÓ FOLYTATÁSÁT!

PC GURU A YOUTUBE-ON!

Tovább
«
12

PC Guru

blogavatar

A PC Guru Magyarország legolvasottabb videojátékos magazinja, immár 23 éve. Havonta jelenik meg, benne előzetesek, tesztek, interjúk, érdekességek olvashatók, és a játékokon túl számítógépes alkatrészekkel, mobilkészülékekkel, új technológiákkal és sok egyébbel foglalkozik. Ez a blog a magazin és a hozzá társuló weboldal kiterjesztése, az érdeklődők a http://pcguru.hu címen találnak további információkat. A Guru legyen veletek!

Lájkolj minket!

Kedvencek

PC Guru PC Guru

A PC Guru Magyarország legolvasottabb videojátékos magazinja, immár 23 éve....