Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ezzel játszunk: Layers of Fear

A Layers of Fear az utóbbi évek egyik legnépszerűbb horrorjátéka lett, annak ellenére, hogy konkrét játékmenet csak nagyon kevés van benne. Kipróbáltuk, féltünk, beszélgettünk róla.

Tovább

American Truck Simulator teszt

Megjelent a népszerű kamionos sorozat legújabb darabja. Az American Truck Simulator az USA végtelen országútjaira invitálja a játékosokat. A PC Guru videotesztjében Böjti és Chris beszélget a játékról.

PC GURU A YOUTUBE-ON!

PC GURU A WEBEN!

Tovább

Ezzel játszunk: Keep Talking and Nobody Explodes

Chris és jómagam, Chocho, úgy gondoltuk, remek móka lesz kipróbálni magunkat a tűzszerészek bőrében. Nos, egy biztos: a Keep Talking and Nobody Explodes című játék azon túl, hogy jól meg lehet szívatni egymást benne, arra is jó, hogy bemutatja, milyen baromi stresszes lehet ez a meló. Na, persze mi ezt sem vettük túl komolyan.

Figyelem: az "Ezzel játszunk"-sorozat nem teszt és nem bemutató!

NÉZD MEG A VIDEÓ FOLYTATÁSÁT IS!

PC GURU A YOUTUBE-ON

Tovább

Márciusban is saját rendezvénnyel jelentkezik a PC Guru!

Március 26-27. között ismét megrendezésre kerül a PC Guru csapatának saját rendezvénye a Hungexpo B. épületében.

A kétnapos MondoGames PC Guru Show alkalmával a magazin munkatársai, olvasói, a videojátékok és a keleti kultúra rajongói találkoznak egymással.

PC Guru MondoGames PC Guru Show rendezvény videojáték HungexpoA helyszínen kipróbálhatók a legújabb játékok, sőt bemutatókat tartanak róluk a PC Guru magazin munkatársai. Ezen felül értékes nyereményekért versenghetnek a részvevők, lesz Hearthstone, League of Legends és StarCraft II bajnokság is, méghozzá a GamerEvents támogatásával.

Jegyárak:

  • elővételben 3500 Ft
  • helyszínen 3800 Ft

TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS JEGYVÁSÁRLÁS ITT!

Az eseményig további részletekkel jelentkezünk az alábbi hivatalos csatornáinkon:

A Guru legyen veletek!

Tovább

Ezzel játszunk: XCOM 2

Chris és Chocho elmélyedtek a frissen megjelent XCOM 2 rejtelmeiben, hogy ti is megtudjátok, miért akkora szívás az idegenekkel háborúzni. Nem, nem azért, mert Chris kopasz, és nem is mert Chocho nyafka.

Figyelem: az "Ezzel játszunk"-sorozat nem teszt és nem bemutató!

PC GURU A YOUTUBE-ON!

TETSZETT A VIDEÓ? VAN TOVÁBB IS!

Tovább

PC Guru

blogavatar

A PC Guru Magyarország legolvasottabb videojátékos magazinja, immár 23 éve. Havonta jelenik meg, benne előzetesek, tesztek, interjúk, érdekességek olvashatók, és a játékokon túl számítógépes alkatrészekkel, mobilkészülékekkel, új technológiákkal és sok egyébbel foglalkozik. Ez a blog a magazin és a hozzá társuló weboldal kiterjesztése, az érdeklődők a http://pcguru.hu címen találnak további információkat. A Guru legyen veletek!

Lájkolj minket!

Kedvencek

PC Guru PC Guru

A PC Guru Magyarország legolvasottabb videojátékos magazinja, immár 23 éve....